For en vestlending har det lenge vært hardt å ikke kunne finne glutenfri lefse i noen butikker. Men nå har jeg fått nyss om en hack der jeg kan lage dem selv på 1-2-3, uten noe baking eller steking! Du trenger:
1 pakke Odin glutenfritt potetbrød fra Biri Bakeri, bakepapir (klippet i flak på størrelse med flatbrødene), kjøkkenhåndkle, vann
Fremgangsmåte: 1. Væt et flatbrødflak i vann (forsiktig, det brekker lett!)
2. Legg bakepapir på hver side av flaket, og legg dette oppå et fuktet kjøkkenhåndkle
3. Fukt et nytt flak, legg det oppå det forrige(bakepapir mellom). Fortsett med nye flak, bakepapir mellom alle)
4. Når du har mange nok flak, brett håndkledet over (pakk bunken inn), og la bunken ligge til flatbrødene har myknet - og blitt LEFSER!Kjør på med smør til mat, eller sukker, smør og kanel til kaffen! Værsågod, glutenfrie vestlendinger (og andre glutenfrie lefse-elskere) ❤️

